Vetrinären

Ingen uppdatering igår. Hos själva veterinären var vi nästan 7h ;o helt sjukt. massa böjprov, bedövning, longering, vila, röntgen, gipsning, avplockning av skon m.m.

Blev inget super resultat direkt. Hon hade några inflamationer. Samt tog dom av ena skon som antagligen hade suttit o tryckt lite så blev gipsning av den o boxvila en vecka (eller utsläppt i torr hage) dock är det ju blött ute nu o det regnar lite random så blir nog mest instående. Men om 3 veckor är det återbesök o då ska jag ha börjat trava med henne.
Men veterinären sa att det antagligen skulle räcka med denna behandligen för det såg bra ut. samt var röntgen jättefin o inge pålagringar = superskönt!!  Hon sa även att hon hade fin takt o att hon verkade vara en väldigt trevlig poni =)

Så om en vecka är vi igång o skrittar. Kunde vart värre. Hästar är inte skadefria. Vi har haft jättetur då hon har varit superfräsch i 2,5år som vi haft henne nu. Men med tanke på att hon inte hade gjort ngt innan typ o nu under 2,5 år vart i fullgång o tränat o tävlat hoppning o dressyr regelbundet är det kanske inte så konstigt. Hon är ju trots allt 13 år (det är inte mkt) men ingen har väl varit skadefri på 13år. Vet iförsig inte om hon haft ngn skada hos tidigare ägare.
 
Håller bara alla tummar att hon är bra på återbesöket :)

Köpte ett mysigt fleecetäcke idag på myone till henne,  från capriole. Provar det sen o visar bild ikväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0