Min klädstil

Tänkte dra min klädstil samt mina favoritkläder, både i vardagen o i hästvärden.

Vardag:
Jag äääälskar söta blusar. Till detta har jag oftast en tjockare tröja o ett par tighta jeans. Eller leggins o en söt blustunika. Till detta har jag oftast silversmycken, oftast hjärtformade smycken.
Mina favoritmärken är Odd Molly och Juicy Couture och jag har endel plagg där ifrån.
På sko fronten gillar jag det mesta som ser bra ut, men varmast om hjärtat ligger mina austalienska UGGS samt mina Hunter stövlar. Under våren och sommaren ligger mina Converse bra till oxå!
Min favoritväska är en Guess som jag köpte när jag var i USA för några år sedan.


Jag är den långa till vänster:
Jacka - skinnjacka från Only
Tröja - Juicy Couture 
Tunika - Cubus
Leggins - Cubus
Gummistövlar - Hunter
Väska - Guess

Stallet:
I stallet älskar jag iprincip allt från Kingsland. Men det ska vara rött, blått eller svart. Det är "mina färger" i stallet och tycker iprincip allt fårn de färgerna är snyggt. Dock använder jag inte grått. No no. Eftersom Nobless är rödbrun tycker jag att hon inte passar i grått.
Till Nobless använder jag mest rött eller blått. Men även vinrött funkar eller färger som går att matcha med blått/rött. John Whitaker gör riktigt snygga saker, samt Scapa, Lamicell m.m. Sen har jag ju förkärlek till Swarovski pannband, då från "märket" Swarovski.


Dunvästen är från Kingsland.
Hjälmen, byxorna och schabraket är från John Whitaker.
Pannbandet som inte syns p.g.a. luggen är ett Swarovski.

Men tro inte att jag bara är en "märkesnörd" som jag har fått höra ex antal gånger. Jag har mycket saker både till vardags och till häst som inte är ngt spec. märkesplagg. Men jag köper hellre 1 dyrt plagg en 10 billiga. Men alla är ju olika. Och mina märkesplagg betalar jag själv eftersom jag jobbar på lov m.m. Så iprincip allt jag har på mig med märken har jag sparat till själv. Tänk på det innan du säger att jag får allt jag pekar på!

Kingsland

Kingslands vinter pannband/mössor är ute nu på Svensk Ridsports facebok sida. Så de två översta bilderna är därifrån!
Detta tyckte jag var snyggt:


Översta i mitten


Denna var goo.



Här är mitt Kingsland pannband. Jaa jag har litet huvud, men pannbandet är stooort.

Promenad

Jag har ju sovmorgon varje onsdag till efter lunch. Och idag efter lunch skulle vi upp o gå delsjön runt. Så dagens "skola" har blivit 7,5km promenad i skogen + ca 1-1,5km enkel väg till spårvagnen. Så totalt typ 1mil. Duuuuuktigt!! Dock har jag skav på hela fötterna :(

Valet var mellan idag eller på fredag när poni skulle stå. Men eftersom mina fötter gör sjukt ont nu + att jag slutar halv 2 på fredag fick hon stå idag. jag o mamma åkte bar aut o mockade o fixa allt samt tog in henne o borsta av henne lite o pussa på henne <3


Suddig


Suddig bild från galoppen från lektionen i söndags.
Filmen funkar inte att få upp =(


Design

Nu har min underbara sysslig gjort en ursnygg design till min blogg :D TACK TACK TACK :D

Ni hittar henne: www.cerat.blogg.se & http://louisejonassonfoto.weebly.com/


I action under GBG Horse Show 2010 :)

Ridning

Det blev ingen hoppning. De hade working equtaition (stavn?) i paddocken så red dressyr i hoppsadel o hoppläder runt massa tunnor osv. Nobless skötte sig skitbra o var jättefin <3 Hon var inte rädd för tunnorna häller. Super :)

SJUKT  taggad på o tävla nu :D Ska snacka lite med mamma idag. :)


Matte C

Nu sitter jag i skolan, börjar sista lektionen om 10minuter. Matte C står på schemat... aja blir nog helt ok! Jag har en bra lärare i matte så då blir det lättare :)

Poni tänkte få ett pass med bommar/hinder. Har inte bestämt övning/syfte än gör det senare.

Höööööres!

Grattis!!

Idag slutade jag 5, fast vi fick gå kvart i 5 ;) När jag kom hem från stallet har vi ätit tre-rätters då minma föräldrar har varit gifta 19år idag, Grattis världens bästa föräldrar!! :)
Om 30min blire hollywoodfruar :D

Dagens ridpass

Åkte direkt från skolan. Mamma hde gjort iordning henne men när jag kom börja det spöööö regna. Red ut ca 30min i regnet o trava lite. Hon var väldigt lyhörd o fin! Duktiga ponni!! :D Medan jag red fixa mamma boxen o så, för idag flyttar de in o nanar inne på nätterna nu. Myyyyys :)


Shopping


Odd Molly blus. Jättedålig bild men den är skitfin, älskar den! Köpt på Åhlens.


3 armband från Glitter. Var 3 betala för 2!


Nobless

Tänkte skriva ett lite längre, ordentligare inlägg om min prinsessa.

Den 22 mars 2009 hämtade vi henner nere i Varberg. Nobless är en maxad d-ponny 147,7cm och är ett svensk ridponny. Hon är korsning mellan halvblod och welsh och hennes morfar är fullblod. Hon är född 1998.
När jag köpte henne hade hon inte gjort mkt. Hon hade startat några clearrounder men aldrig ngn lokaltävling. Hon so, hade henne när jag köpte henne hade haft henne i knappt två år då tränades hon regelbundet i både hoppning och dressyr (tror jag) men innan det hade hon gått i skogen i 5år. Då hade hon tydligen varit riktigt dum o mest stått på två ben...  
Nobless är alltså en bestämd dam vilket man märker ibland. Men visar man vem som bestämmer så är det inga problem. Så hon är högst i rang i hagen men är snäll sålänge det inte gäller mat... hon äääääälskar mat.

Så hon kunde inte så mkt när jag köpte henne. Nu tränas hon på skolorna och sätter de oftast väldigt bra, den förvända galoppen sitter bra o bytena sitter stundvis super. Tänk en ponny som knappt kunde galoppfattningar när jag fick henne (galopp var hennes svårhet) till o sätta förvänd o byten! =) I dressyren har jag tävlat upp till LB:2, men har bara varit ute på 5 lokala dressyrer på 2,5år så hon saknar fortfarande massa rutin. 61% har vi iaf fått i LB, det ska bli bättre såfort hon har lite mer rutin och inte tycker domare o sånt är läskigt. 
Jag har tävlat upp till LC i hoppning med henne med nollor. Dock är jag så himla höjdrädd på oxrar. När hon känner det stannar hon, men på träning när jag är tuff hoppar hon allt.


<3

Träning

Idag var jag hos Mikael, min dressyrtränare :) Han har ju bytt anläggning nu så red i en ännu större manege (20x60/70m??) helt själv. Sooft.
 
Nobless var iaf jättefin. Lite jobbig i vänster galoppen men fin! Mamma filmade endel så ska se om jag kan få in det på datan sen :)

Då kommer även bilder på vad jag köpte på stan förut :)) 

Tips

Beställ inte saker utanför Europa. Jag beställde för några veckor sen en Juicy Couture tröja från USA. Först fick  man betala den vanliga frakten sen fick man betala TULL oxå. Så det lönade sig inte att dollarn var låg. Så totalt 750 spänn för att FÅ HIT DEN. Det blev precis lika mkt som det hade kostat i Sverige.  Jag glädjer mig iaf med att den tröjan inte finns här och den passa och var snygg!


Så beställ inom EU:s gränser!!

Shopping

Idag köpte jag en ny kamera =) Jag pajjade ju min systemkamera förra veckan typ, klaaant. Blev iaf en mkt enklare, en digital från Canon. Den verkar rätt bra iaf o den kan man filma med :D Inviger den imon på min träning, då ska mamma få fota/filma :D

Beställde även en Iphooooone :D Dock 3gs men till galet bra pris!! Men den kommer inte förän nästa vecka tidigast :)

Ridning i regn

Ungefär halva passet red jag i ösregn. Jag red dressyr i paddocken. Hon gick rätt bra, kändes lite skum ibland men annars rätt lydig o fin. Galoppfattnignarna satt bra o gjorde bara några skänklvikningar som oxå gick bra. Vanligtvis ligger hon på la nivå i dressyren. Men nu under sommaren är hon mkt tjockare än vanligt o får inte riktigt samma bjudning för o orka svårare moment. Men den förvända sitter alltid super :)

 
Visst är hon fin <3

Dagens Hiss

Jag vill hissa www.brandos.se

Beställde ett par skinnconverse där i veckan. Det tog 1 dag att få hem dom. Grymt eller vad? Dessutom har dom fri frakt och fri retur = om inte skorna passar kan man skicka tillbaka dom gratis.  Mina skor passade, vilket var bra :)


Presentation

Hej hej!
Nu skaffade jag en ny blogg, min andra handlade bara om hästar o ville skriva om hela min vardag osv.

Mitt namn är iaf Malin. Jag går andra året på gymnasiet med inriktning natur.

Mitt största intresse är hästar. Jag har en egen ponny som heter Nobless. Henne har jag ägt i snart 2,5 år och henne kommer ni få följa i bloggen endel.
När jag inte är i stallet är jag med kompisar och shoppar. 

Varför jag heter minidpudeln är för att min familj har en liten dvärgpudel som heter Molly. Henne har vi ägt i 9år.

Det var väl det främsta om mig  o mina intressen.


En flummig jag...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0