6. Alla hästar i stallet

Just nu är stallet fullt = 10 hästar. 5 ston och 5 valacker.

Tänkte skriva lite kort om alla.

Nobless vet ni ju det mesta om :).

Jackie : Ägs av Linda. Innan ägde en tjej som hette sara henne och innan det var hon ridskolehäst på alleby. Jackie är en pigg sak men som har blivit väldigt fin sen Linda köpte henne för snart två år sen. De satsar på hoppning :).

Havanna : Ägs av Bea. Pigg sak även denna dam haha. Hoppar superfint o Bea o Havanna har placeringar upp till 115 tror jag det är :).

TW : Ägs av Kim. En arab som går internationell gymkhana med Kim :).

Saigon : Ägs av Frida. En söt, pigg liten c-ponny. Just nu tränas hon mest hemma. Men Kim har tävlat henne i gymkhana för några år sen (tror dom var med i vm:et 06 typ) :).

Castor :  Ägs av Kim. Ni har säkert sett han i Scandinavium. Kim tävlar upp till internationell gymkhana på honom. Han är även fin i dressyren o hoppat upp till lc(?) :).

Lillebror : Ägs av Kim. En jättefin c-ponny. Han är bara 6 och har i våras börjat hopptävla och hoppar upp till regional lb. Superduper fin i dressyren oxå :).

Merlin : Ägs av Leif. Storhäst som gått 120(?) i hoppning och hoppar fint. Kim tränar honom o hoppar cr med han o tror att planen är att de ska komma ut på tävlingsbanorna tillsammans i framtiden.

High Potter : Ägs av Astrid. Kom förrförra veckan. D-ponny, prickponny. Han är bara 7 år o poängen är att han o Astrid ska tävla gymkhana tillsammans. Han har gått gymkhana hos förra ägarna. Skit söt :).

Marko : Ägs av Johanna. Johanna har tränat lite Working Equtaion (stavn?) med honom vilket både han och Johanna gillar :).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0